Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 26 December 2013 @9:50 pm 2 comments
Tutorial : Create a new page
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

Hai, dan Fara ada masa yang agak panjang but as uual hanya 3 jam saja. haha whatever. Today I'm going to make a tutorial that had requested from Elisza~

Thanks for asking~

huh, banya sunggu tuto yang kena buat but it's fine. I didn't mean that I don't like my reader[s] request some tuto~ Let get start it (:

1. Sign in => Dashboard =>  Pages => New page.
[ click gambar sebagai rujukan]


nota kaki:
*** untuk buat laman kosong seperti tutorial ke about me ke and art trade sebagai contoh.
***untuk direct link contoh macam facebook ke, twitter ke,  or anything :)
 korang juga boleh buat berapa banyak pages yang korang nak buat. No limit keyh :)
 then save lerr..

ok kalau tak faham inform lah kat shoutbox keyh? or comment je kan. Jane~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017