Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 26 December 2013 @11:35 pm 0 comments
WHATT!??!!
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahter.


What? Nani?! Well, actually It's just nothing. Nande monae. Hihi .. Fara feels a little bit upsate cause I can't reach my main target to reach 200 post in this year. look, it just 150 right ? oi oi kenapa kau nak speaking bagai ni Fara. Hahah dah tau English kau tu berterabur nak speaking plak. eh eh..banyak cantik muka kau lah . Haha gomen gome. Fara just nak buat satu post simple sebelum malam ni. Hihi lagi 5 minit kena offline meh~

        So, yokatta cause my youtube channel finnally released from another damn google+ account y'know. Hahah if you're my friend in facebook you WILL know.Haha ok ok stop it keyh. Just kidding :3


Ma (well dalam bahasa jepun), apa-apa pon nak ucapkan happy birthday kaklong! [haha] and dia private kan blog dia . Haha dah 17 tahun, budak cheesy lepasan SPM. Sedap je ibu buat kek tiramissu tu. Biasa lah kan, dia kkan cheesy, minat cheesy but Fara tak brapa sangat. But kek tu Fara tetap seka sebab rasa coffee. Owh ya, actually birthday dia 20 December. tapi ye lah kan, lambat celebrate sebab ibu Fara kena buat tempahan kek orang dulu ;)

Hahah hihi huhu ok jumpa esok keyh, I'm kinda busy right now. 
haha keyh bye and Assalamualaikum

FARANYM | HYOUKURONA 2017